atrium wall

avekpodium7.jpg

Balcony view of the atrium, with the Putra LRT Station entrance showing up at the bottom of the atrium wall. At this time the atrium wall has already been revised to allow visual porosity into the stores beyond it. The fial is yet to be built, with two layers of polycarbonate panels in front and backlighting system in between.

www.zlgdesign.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s